header_ouders.jpg

MST-Nederland gaat LOS !!!

MST is 10 jaar geleden als een afdeling begonnen van een zorgaanbieder in Noord-Brabant. Geleidelijk aan kwamen er steeds meer MST teams door bijna heel Nederland en ook Vlaanderen.

 

Na 10 jaar ervaring en 5000 MST behandelingen verder werd het tijd om LOS te gaan. MST-Nederland is nu formeel een zelfstandige organisatie. Daardoor kan MST nu een betere en meer heldere marktpositie innemen in Nederland, België en misschien nog wel verder. MST-Nederland is nu niet meer van één zorgaanbieder, maar van alle zorgaanbieders die MST uitvoeren in Nederland en België. De marketingstrategie wordt eerdaags herschreven zodat alle zorgaanbieders hier veel profijt van hebben.

                     

MST-Nederland is nu een BV zonder winstoogmerk en heeft 7 medewerkers in dienst. De MST Experts werken verspreid vanuit heel Nederland en zelfs New York en kunnen daarmee de gehele markt in Nederland en Vlaanderen bedienen.

 

Het kantoor MST-Nederland is onlangs verhuisd en is nu gevestigd in Zevenbergen. Dicht bij de snelweg, 5 minuten lopen vanaf het station, gratis parkeren en grotere kantoorruimtes.

Na de zomer zal er een opendag komen. Hiervan worden jullie op de hoogte gesteld via deze weg en ook via de nieuwsbrief.

 

De mobiele telefoonnummers en e-mailadressen van de medewerkers zijn hetzelfde gebleven. Het vaste telefoonnummer is wel gewijzigd.

 

MST-Nederland

Zuidhaven 9-11

4761 CR Zevenbergen

076 2100 112

 

Bel het hoofdkantoor MST 076 2100 112

 

 

MST-Nederland Zuidhaven 9-11, 4761 CR, Zevenbergen, tel: 076 2100 112